Hirdetés

generator.lap.hu / Gépjármű generátor

Gépjármű generátor

Szerelési útmutatás és általános irányelvek a váltóáramú generátorhoz, a váltóáramú generátor kiszerelése szétszerelése, majd visszaszerelése a gépkocsiba, tesztelések, egyéb útmutatók.

Generátor meghibásodással kapcsolatban sokszor lehet azt hallani: „csak kefét kell cserélni, biztos az a baj”. Néhány példán keresztül mutatja be a cikk, hogy milyen egyéb problémák léphetnek fel egy generátor üzemzavara körül.

Hobbielektronika.hu fóruma.

Házhozszállítás 2 munkanap alatt.

Fő tevékenységünk komplett új és felújított önindító, generátor forgalmazása.

Kiemelkedő méretű raktárkészletünk több, mint 500.000 féle alkatrészt foglal magába, piacvezetők a közép-kelet-európai régióban. Több mint 100 autómárka, 1500-at is meghaladó modelléhez kínálunk alkatrészeket. Termékeink elérhetőségét jól kiépített raktározási és elosztási rendszerünk, és a több mint 180 beszállítónkkal ápolt kitűnő kapcsolat biztosítja. Bárdi Autó, minden, ami az autómhoz kell!

Cégünk fő profilja az autóvillamossági alkatrészek, elsősorban generátorok, önindítók - új és felújított -, és azok alkatrészeinek nagykereskedése, valamint megbízható szervizháttér biztosítása partnereink számára. Kedvező földrajzi helyzetünk záloga a gyors kiszolgálásnak (Pozsony 90 km, Bécs 55 km). Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a gyors és folyamatos alkatrészellátásra.

Fiat Punto, Ford, Man, MTZ, Opel, Renault, VW, Seat, Lancia, Suzuki Wagon R+ generátorok.

Fiat Bravo, Brava, Ducato, Punto I., Marea, Tempra, Tipo, Uno generátorok házhozszállítással.

Üzletünk valamennyi Citroen, Peugeot, Renault típus bontott és új (utángyártott) alkatrész kereskedelmével foglalkozik. Házhozszállítási lehetőség.

BGM autóalkatrész webáruház.

Lancia Dedra, Delta, Prisma generátorok házhozszállítással.

Miért mi? Mert átlátható az oldal felépítése, ezáltal gyorsan kereshet, így időt spórol meg. Mert ismerjük az autóalkatrész piacot, így az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot kapja, ezáltal pénzt takarít meg. Mert ez az oldal az Ön Mazda típusú autójára specializálódott.

Mire szolgál a generátor az autóban? A gépjármű generátor a jármű elektromos berendezéseinek áram ellátására és akkumulátorának töltésére szolgál. A generátor a gerjesztő áram hatására váltóáramot termel, amit a beépített egyenirányító híd egyenirányít. A termelés menyiségét a feszültség szabályzó szabályozza a gerjesztő feszültség nagyságával, a fogyasztás és akkumulátor állapotától függően.

Cégünk 1995-ben, Magic-M Bt. néven alakult. 2006. szeptemberéig a 1182. Bp. Sas u. 24. szám alatt tevékenykedtünk, majd szeptembertől átköltöztünk az új helyre, 1183. Bp. Ráday G. u. 55. szám alá, ahol megújult külsővel, még nagyobb segítőkészséggel várjuk kedves vásárlóinkat. Megalakulásunk óta NISSAN gépjármű alkatrészek értékesítésével foglalkozunk. Telephelyünkön bontott-, utángyártott-, valamint gyári alkatrészekből igyekszünk az autósok igényeit kielégíteni, beleértve a tehergépjárművel rendelkezőkét is. Termékpalettánk az 1980-as évektől a napjainkig forgalomba került NISSAN típusokat öleli fel.

Fiat, Ford, Jaguar, Mercedes, Nissan, Opel, Renault, Volvo, VW Golf generátorok.

Racing Bazár apróhirdetések, gépjármű generátorok széles választéka, a honlap felül lapozható.

Az indítómotor és generátor gyártók közül a cseh MAGNETON, a REMY, a szlovén ISKRA, és a kanadai WILSON cégek termékeit árusítjuk.

Magyarországi és külföldi autóbontók weblapjai, márkánként és településenként csoportosítva.

Hirdetés
Meghatározás:

Leírás a gépjármű generátor működéséről, autóbontók és autóalkatrész szaküzletek, webáruházak generátor ajánlatai.

Leírás a gépjármű generátor működéséről, autóbontók és autóalkatrész szaküzletek, webáruházak generátor ajánlatai.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gépjármű generátor
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés